zondag 28 augustus 2011

Review: Schwarzkopf Gliss Kur Asia Straight Conditioner

Hi!
Een paar weken geleden heb ik deze shampoo gekocht in de supermarkt in het dorp waar ik woon.
Hij ging uit het assortiment, dus hij was afgeprijsd. Nu is deze shampoo, zonder de korting, niet zo heel duur, maar korting is altijd handig, haha!

De verpakking vind ik er leuk uitzien. Komt, denk ik, ook deels omdat mijn lievelingskleur paars is.  Deze conditioner repareert binnen je haarcellen. Het is voor onhandelbaar, pluizig haar en het zorgt voor steil en doorkambaar haar. Nu heb ik van mezelf al heel steil haar, maar het pluist altijd. Met deze conditioner heb ik van dat pluizen veel minder last. Het belooft tot 24 uur steil haar.
Ik zal hier even neer zetten wat er achterop staat:
Heeft u onhandelbaar, pluizig haar?
De verzorgende Asia Straight formules met bamboe- en orchidee-extract maken het haar langdurig steil en perfect doorkambaar.
Tot wel 24 uur steil haar. Perfecte doorkambaarheid.
Innovatie: Het Cell repair System met haar-identieke proteïnen repareert tot diep in de haarcel.
Ik heb hem al een paar keer gebruikt en ik ben echt dik tevreden. Het ruikt heel lekker en schuimt lekker. Zelfs als mijn haar helemaal droog is, ruik ik die heerlijke shampoo nog. Normaal heb ik dat niet, de geur gaat er meestal binnen een uur weer uit. Maar dit geurtje blijft in mijn haar zitten, voor maximaal een dag ongeveer, maar dat is niet vervelend.


Mijn conclusie: De verpakking ziet er leuk uit, het resultaat is zoals het product het beloofd, het schuimt lekker en de lekkere geur blijft er ongeveer een dag in zitten.


Groetjes!

1 opmerking:

  1. super leuk review ik ga hem zeker ook kopen en ook even op mijn blog zetten www.beautypowerr.blogspot.com x louise

    BeantwoordenVerwijderen