zondag 21 augustus 2011

DIY: Recycle je oude tijdschriften

De meeste vrouwen lezen veel tijdschriften. Elke week of maand kopen we wel meer tijdschriften of je krijgt er eentje door je brievenbus. Maar, als je klaar bent met het tijdschrift, gooi je het op de stapel met andere tijdschriften. Vaak kijk je die niet meer aan en liggen ze te verstoffen. Wat zou je daar nou mee kunnen doen?


Met die stapel tijdschriften kun je van alles doen. Na de onderstaande opties hoef je je tijdschriften niet meer weg te gooien, maar maak je daar optimaal gebruik van.
Maak een inspiratie collage en hang die, bijvoorbeeld, op je muur! Knip alle plaatjes uit die je leuk vind en plak ze op.
Knip zinnen en teksten uit en plak ze op een voorwerp om die op te vrolijken. Plak, bijvoorbeeld, de voorkant van je schrift of agenda vol met teksten en zinnen. Zo heb je een originele agenda of schrift.
De uitgescheurde bladzijdes zou je nog kunnen gebruiken als inpakpapier. Leuk, en origineel! Kies, bijvoorbeeld, een bladzijde met veel kleur. Dat valt lekker op en ziet er leuk uit. Je zou eventueel ook strikjes en krulletjes kunnen maken, om het nóg leuker te maken.

Krijg je al zin om die, onder stof gelegen, tijdschriften te hergebruiken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten