donderdag 16 mei 2013

L'Oréal Paris Lente/Zomer collectie 2013 "Miss Pop"

Vrolijk. Fun. Geen vastomlijnde regeltjes. Dat is het gevoel. En om de felle kleuren nog meer te laten knallen zijn witte accenten een must. Haal het fleurige lentegevoel zowel naar je lippen als nagels: met de complete L’Oréal Paris Miss Pop collectie is dat binnen handbereik. Blauwer dan blauw, knaloranje, Indisch roze en fluo geel zijn orde van de dag voor nagels, maar ook lippen. Speel met alle kleuren en beschouw je Pop-lentelook als een eerbetoon aan de werken van dé Pop-art grootmeester Andy Warhol.
The Arty Look
Voor een arty manicure laat je de kunstenaar in jezelf los: lak ze in bonte kleuren, geheel in stijl van je outfit, zoals  een trapeze jurkje met graphic bag aan de arm.
 
Inspiratiebron
Avantgarde gaat hand in hand samen met een meisjesachtige uitstraling en een excentriek randje, laten we zeggen, een look die popicoon Debbie Harry in haar Blondie tijd zeker niet had geschuwd. Regenboogeffecten, schilderachtige combi’s en uiteraard een flinke dosis lef: meer heb je niet nodig voor waanzinnige Pop-art nagels.
 
Zo doe je dat
Je hoeft alleen maar twee laagjes van je favoriete Pop-kleur te gebruiken. De truc: lak je nagels op zo’n manier dat de glanseffecten versterkt  worden door de juiste lichtweerkaatsing. Om de Pop-look te versterken kun je allemaal verschillende tinten over elkaar heen aanbrengen.  Een kunstschilder doet het je niet na.

Musthaves
Color Riche Le Vernis Acid nagellakken van de Miss Pop collectie:  Acid Watermelon, Flashing Lilac, Wasabi Hint, Banana Pop, en Punchy Lychee.

Precies de juiste tinten om een krachtig kleurstatement te maken met een originele, brutale uitstraling.

 Consumentenprijs: €5,99.
 

The Splash Flashy Look
Hoogglans plus snoeperige kleurtjes zorgen voor een mond die van veraf al opvalt. Overlaad je lippen met sprekende flashy tinten voor een groots wow-effect!
Inspiratiebron
Denk aan de gedefinieerde kleurrijke mondjes van stripfiguurheldinnen in de striptekeningen van de legendarische Pop-art kunstenaar  Roy Lichtenstein. Door verschillende tinten te gebruiken bouw je zo’n smashing lipdo’ op, het type dat alle aandacht opeist! 

Zo doe je dat
 Kies eerst de glosskleuren die je het best bij jouw look vindt passen.  Door meerdere lagen aan te brengen kun je de lippen nog meer laten spreken, mede met dank aan de hoogglans finish.

Musthaves
L’Oréal Paris gloss, zoals Glam Shine Rosopolitan, Bloody Berry en Mangorita, waar je net zo van kunt ‘nippen’ als van een cocktail. Tweevoudige kleuren en regenboogachtige texturen, zodat je zowel met kleur als glanseffecten kunt experimenteren.

Waar wacht je nog op: gloss erop los!
 
 
Consumentprijs: €11,99
 
The Wow Look
Nagels zijn het perfecte uithangbord voor de jaren zestig geïnspireerde, neo-hippie, psychedelische looks. Je maakt er echte Pop-art accessoires van die zo uit een Beatles setting lijken te komen, geïnspireerd op Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band, hun beroemde LP die in 1967 werd uitgebracht.
 
Inspiratiebron
Confettinagels bezaaid met vlokjes in verschillende maten en willekeurige polychrome deeltjes in de meest felle kleuren. Of wat dacht je van een tie-dye caleidoscopisch printje? Denk terug aan de vooravond van het glamrock tijdperk: de glitterpakken van de Britse rockband T. Rex of de edgy punkstijl van popidool David Bowie in zijn Ziggy Stardust periode.

Zo doe je dat
Reken maar op headturning moments als je de meest vooruitstrevende manicure uit de Miss Pop collectie probeert! Je vouwt de stickerfolies voorzichtig over schone, blanco nagels. Druk de folies stevig aan,  glad gestreken over het hele nagelbed, tot over de nagelranden.  Vervolgens vijl je de restanten makkelijk eraf.

Musthaves  
Color Riche Nail Art prints: Tie-Dye Rocks 031 en Confetti Stickers 029. Enerzijds een ‘psychedelische neo-sixties’ look met multicolor  confetti design; anderzijds een ‘rock meets hippie’ look met de  Bohemian tie-dye print.
Consumentenprijs: €7,99

 
Verkrijgbaar vanaf mei 2013.Geen opmerkingen:

Een reactie posten