zaterdag 18 mei 2013

Aura by SWAROVSKI; Love Collection.

 
Aura by Swarovski lanceert de Love Collection. Een editie geïnspireerd op liefde en licht, twee thema’s die centraal staan bij het merk Swarovski.
Dankzij de stralende en magische eigenschappen van kristal is in 2011 de parfum- en make-upsieradenlijn Aura by Swarovski gecreëerd. Deze sprankelende make-upsieraden zijn gecreëerd met dank aan de kennis van het huis Swarovski. De fruitige, bloemige Aura by Swarovski parfums vertalen de schittering van kristal naar een parfum. Deze nieuwe mysterieuze en fascinerende alchemie van licht, verlicht het universum van het merk met een unieke visie van nieuwe vrouwelijkheid en emotie.

Liefde is, net als licht, een zeer inspirerend thema van Swarovski, die ieder jaar sieraden en decoratieve creaties ontwerpt rondom het symbool van de liefde: het hart Creaties vol met emoties, geslepen uit het zuiverste materiaal.

Dit voorjaar brengt Swarovski een nieuwe variatie van Aura uit rondom een ander facet van de liefde, het opwindende facet van ontluikende gevoelens, overgenomen door een sprankelende Eau de Toilette Love Collection. Een limited edition die iedere vrouw in het hart van “Aura of Love” raakt, onvergetelijk, als de eerste ontmoeting.
 
Eau de Toilette

De bijzondere signatuur van een wervelwind van liefde.

Aura by Swarovski Love Collection begeleidt iedere verliefde en romantische vrouw in de spannende en onbezorgde ontdekking van de eerste liefde. Door haar te sublimeren met een schitterende aura, is zij verleidelijk en stralend. De magie van ontluikende emoties duurt voort dankzij het kristal en de onthulling van deze nieuwe geur.

De Eau de Toilette is gecreëerd door Fabrice PELLEGRIN voor Firmenich, met de sprankelende en stralende geest van euforische liefde. De belofte van een stralende toekomst, een sprankelende en sensuele bloemige creatie in drie facetten:

Romantische droom: een fruitige, bloemige harmonie brengt hulde aan het genot van romantische vervoering: een zeldzame en delicate vrucht, physalis, met zijn poëtische bijnaam “Gevangen Liefde” als eerbetoon aan zijn verbazingwekkende vorm en zijn verslavende geur. Haar zoetzure noten sublimeren het zoete en stralende bloemige facet van fresia, met absolute vrouwelijkheid.

Wervelende bloemen: een boeket van lelies en rozen ontvouwt haar rijke bloemenhart, pittig en fris, magnetisch en kristalhelder. Deze wervelwind van bloemblaadjes streelt de verliefde vrouw met een zucht vol licht en passie.

Sensuele zinnelijkheid: tijdens deze momenten van intense liefde omarmen de sensuele noten van witte muskus die van warm sandelhout. De geur van Aura of Love laat op de huid de herinnering van een sensuele ontmoeting achter.
 
De luchtige zuiverheid van een kristallen bloem verfraait de flacon.

Het futuristische design van de flacon van Aura of Love, met haar spectaculaire kristal op de cap, is in lijn met de uitstraling van Aura. In een natuurlijke en vervagende roze tint, wordt de metalen huls verfraaid met een abstracte bloem: een vlaag dwarrelende kristallen bloemblaadjes, als een heerlijke romantische ontsnapping.

De visuele uitbeelding van een vrouw die van gedaante verandert door de intensiteit van haar gevoelens

Midden in een romantische, lenteachtige sfeer, badend in licht, wordt de jonge vrouw gesublimeerd door een magnetisch en sereen  aura. In haar romantische, luchtige jurk geniet zij van dit moment van intens geluk, bedwelmd door de krachtige wervelwind van gevoelens. De Nirvana ring om haar vinger – het iconische sieraad van Swarovski – begeleidt haar in dit meeslepende gevoel. Ze is schitterend en straalt in een paradijs.

In een sprankelende, heldere en sensuele sfeer, die Aura of Love weerspiegelt.

Swarovski Love Collection Eau de Toilette 50 ml
Consumentenprijs: €61
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten