donderdag 9 mei 2013

Ben jij nog op zoek naar een moederdag cadeau?

Zoals je misschien wel weet is het zondag 12 mei alweer Moederdag! Heb jij je cadeau(tjes) al gevonden? Zo niet, ik heb in dit artikel wat cadeautips op een rij gezet. Misschien heb je er wat aan!

Met parfum zit je altijd wel goed! Iedere vrouw houdt er wel van om lekker te ruiken.
Bij Douglas krijg je nu een gratis bodylotion bij aankoop van deze Burberry Brit for Women. Nu afgeprijsd naar €19,95

 Dove heeft voor Moederdag iets heel tofs bedacht.Voor € 4.99 kun je een schattig doosje met strik met mini producten van Dove vullen, om 12 mei cadeau te geven.
Het ‘Dove Moederdag Cadeaudoosje’ vind je bij Etos. Er zijn 4 producten waaruit je kunt kiezen. Er mogen er 2 + een puff in.

Leest je moeder vaak boeken? Houd ze van lezen? Geef haar een boek! Er is genoeg keuze uit boeken. Snuffel eens tussen haar boeken en kom te weten wat voor boeken ze leuk vindt. Dan kun je in die genre gaan zoeken.
Het boek Vijftig tinten grijs van E.L. James is bij bol.com maar €15.00. Als je voor 23:00 bestelt, heb je het morgen al in huis!
 
Je kunt ook gezellig uit eten gaan met je mama lief! Jij weet vast wel welke gerechten ze absoluut geweldig vind. Zoek een leuk restaurant en ga gezellig uiteten!
 
Er zijn natuurlijk nog veel meer dingen die je kunt gaan doen of kopen. Ik hoop dat je hieruit wat inspiratie hebt opgedaan.
 
Heb jij je kadootjes al gehaald? Wat ben jij van plan met Moederdag?
Geen opmerkingen:

Een reactie posten