vrijdag 10 augustus 2012

Essence: Herst/Winter collectie Beauty update


In deze post ga ik het hebben over de nieuwe collectie voor de herfst/winter, welke producten er uit het assortiment gaan, en welke producten een verandering hebben ondervonden. Ook dit wordt een lang bericht, dus pak (weer) een kopje thee met wat lekkers.
Deze post is de Beauty Update.

Hieronder zie je producten die vanaf september 2012 nieuw in het assortiment zijn.

essence colour arts pigments                                    NIEUW
Je kunt kiezen uit maar liefst 20 expressieve kleuren en eindeloze effecten. Alle kleuren zijn los te gebruiken of kunnen worden gemengd voor de coolste effecten op ogen, lippen en nagels. Elke look is uniek en altijd een succes dankzij de hoge pigmentatie en extreme dekking van de kleuren.
Consumentenadviesprijs: € 2,59





essence colour arts eye base                                       NIEUW
Voor een langdurig houdende en unieke oogmake-up. De ultrafijne textuur van de transparante oogschaduwbasis is gemakkelijk aan te brengen. De eye base garandeert een langhoudende en intense oogmake-up door de perfecte verbinding die de textuur maakt met de pigmenten.
Consumentenadviesprijs: € 1,89






essence colour arts lip base                                         NIEUW
De ideale basis voor het aanbrengen van colour arts pigmenten op de lippen! Breng eerst de transparante lip base aan en vervolgens je favoriete colour arts kleur. De pigmenten zijn ook ideaal voor het creëren van bijzondere kleurencombinaties. 
Consumentenadviesprijs: € 1,89






essence colour arts nail base                                       NIEUW
Mix it! De transparante nail base mix je met een of meerdere pigmenten om nieuwe kleureffecten te creëren. Het zorgt ervoor dat de kleur perfect op je nagels blijven zitten.
Consumentenadviesprijs: € 1,69







essence colour arts multi tasker                                  NIEUW
Deze applicator is speciaal ontwikkeld om de pigmenten op de juiste plekken aan te brengen. De multi tasker is een absolute all-rounder – ideaal om de ogen en de lippen op een professionele manier op te maken en voor het mengen van de pigmenten. De applicator is makkelijk te reinigen met waterproof make-up remover. 
Consumentenadviesprijs: € 1,39





essence colour arts mixing jars                                   NIEUW
Je kunt je favoriete pigmenten mengen in deze kleine, transparante plastic potjes. Verkrijgbaar in een setje van twee. Om je unieke creaties in te bewaren!
Consumentenadviesprijs: € 1,39



essence colour and change magic effect
nail polish & designer
                                                 NIEUW
Doe het zelf! In combinatie met de speciaal ontwikkelde designer is het gemakkelijk om kleine meesterwerkjes op je nagels te creëren. Het is echt magisch: breng de nagellak op en laat deze drogen. Gebruik daarna de designer om je eigen stijl te creëren met stippen, strepen, French manicure etc. Binnen een paar seconden verschijnt het plaatje op je nagels. Eén designer, vier kleuren. 
Consumentenadviesprijzen: colour and change magic effect nailpolish € 1,99 colour and change designer € 1,99


essence peel off base coat                                           NIEUW
Erop en eraf!! Geen probleem met de peel off base coat. De melkwitte textuur wordt transparant nadat deze aangebracht is en zorgt voor een perfecte basis voor de nagellak. De nagellak verwijder je simpelweg door het laagje met base coat en al eraf te trekken. Zo kun je nu nog gemakkelijker kleuren en effecten wisselen – veilig, snel en zonder het gebruik van nagellakremover.
Consumentenadviesprijs: € 2,39




essence duo stylist                                                       NIEUW
De 2in1 musthave voor nail art: de DUO stylist! Alles is mogelijk met de twee tips: met de dunne tip breng je gemakkelijk kleine steentjes of andere decoraties aan, zoals French manicure nageltips. Met de dikkere tip kun je stipjes maken, alle mogelijke stiptechnieken kun je ermee toepassen, absoluut het proberen waard! 
Consumentenadviesprijs: € 1,99





essence create your own ring                                      NIEUW
Creëer je eigen unieke ringen! Ontwerp een trendy ring die precies past bij jouw individuele, spectaculaire nagelstijl. Decoreer de transparante ringen met je favoriete kleur nagellak,  glinsterende steentjes of stickers. Alles is mogelijk!
Consumentenadviesprijs: € 1,99







essence nail art glowing in the dark topper  
NIEUW
Dancing in the dark! Met deze glowing in the dark top coat val je zelfs op in het donker! Overdag zien je nagels er superglossy uit en ‘s avonds op de dansvloer bij black light veranderen ze in de ultieme eyecatchers. Voor een spectaculair avondje uit!
Consumentenadviesprijs: € 1,89





essence nail art special effect topper
Verrassend, onverwacht en superhip: de special effect toppers hebben altijd een verrassing voor je in petto! Alle negen versies hebben hun eigen unieke en bijzondere finish. Multi colour, metaal, sprankelend zilver, holografisch, prisma of violet, met deze lak ben je altijd speciaal! Verkrijgbaar in twee nieuwe varianten, in totaal negen effecten.
Consumentenadviesprijs: € 1,89





essence nail art cracking top coat
Supercool en stylish! Cracking top coats horen thuis in de nagelcollectie van elke fashionista. Ze zijn er nu ook met 3D effect! Zo krijg je een perfecte cracking look: gewoon aanbrengen over de nagellak en zie hoe de lak binnen enkele seconden ‘crackt’. Fantastisch! Verkrijgbaar in vijf kleuren. 
Consumentenadviesprijs: € 1,89





essence nail art magnetics nail polish
De magnetische pigmenten in deze speciale nagellak reageren op de nail art magneet en geven een verrassend wow effect! Strepen, stippen, sterren, altijd extravagant. Nu verkrijgbaar in een nieuwe metallic trendkleur en in totaal in vijf tinten. 
Consumentenadviesprijs: € 1,99






essence french glam nail sticker
French glamour! Met deze nieuwe nagelstickers met trendy figuurtjes creëer je een coole en opvallende stijl. Verkrijgbaar in twee designs.
Consumentenadviesprijs: € 1,39







essence studio nails pro white gloss   NIEUW
Natuurlijk licht en mooi! Geen probleem met de sneldrogende pro white gloss met speciale anti-verkleuringsformule. De nagellak geeft de nagels een natuurlijke lichte tint maar geeft ze ook een mooie glans en langhoudende gel-finish, dankzij de unieke textuur.
Consumentenadviesprijs: € 1,89






essence studio nails pro white rosé  NIEUW
Snel, elegant en gemakkelijk: een French manicure in een handomdraai. Met de sneldrogende en anti-verkleuringsformule is deze specifieke stijl kinderspel. 
Consumentenadviesprijs: € 1,89







essence studio nails pro white effect   NIEUW
Stralende, lichte nagels met een natuurlijke look. Deze sneldrogende nagellak met anti-verkleuringsformule is geschikt om zowel natuurlijke als kunstnagels een perfecte glans en kleur te geven. 
Consumentenadviesprijs: € 1,89






essence studio nails pro white nail hardener  NIEUW
Hard, harder, hardst. Met pro-white nagelverharder worden nagels niet alleen sterker, maar ook lichter. Het werkt heel simpel: deze nagellak bevat nagelverharder en stimuleert de groei, daarnaast bevat het een anti-verkleuringsformule om de nagels een natuurlijke, lichte tint en glans te geven.
Consumentenadviesprijs: € 1,89





essence better than gel nails top sealer high gloss    NIEUW
De laatste stap: top sealer high gloss! Ideaal om perfecte nagels van een gel-look te voorzien. De innovatie: de speciale studioformule zorgt dat alle laklaagjes worden beschermd en geeft een hoogglanzende gel-finish. 
Consumentenadviesprijs: € 2,59






essence better than gel nails 3in1 remover    NIEUW
Alles in een keer verwijderen met een 3in1 formule! De verbeterde studioformule verwijdert French nail tips en nagellijm in no time van de nagels. Deze remover is speciaal ontwikkeld voor de producten van de better than gel nails collectie. Zo kan alles met een product worden verwijderd! 
Consumentenadviesprijs: € 1,99





essence studio nails 2way profi file  NIEUW
Zacht, zachter, zachtst, met de 2way profi file! De tweekleurige nagelvijl met twee verschillende vijlvlakken is ideaal om zachte en broze nagels te vijlen. Het fijne oppervlak is zacht voor nagels en brengt ze  snel in vorm. Afwasbaar.
Consumentenadviesprijs: € 1,39






essence studio nails banana file   NIEUW
Twee kanten, twee kleuren, twee intensiteiten. Deze roze-zwarte vijl is niet alleen mooi om naar te kijken. Dankzij het ergonomische ontwerp zijn nagels gemakkelijk in een ronde vorm te vijlen. Het twee-stappen-systeem is ideaal om nagels te verkorten en in vorm te brengen. Geschikt voor zowel natuurlijke als voor kunstnagels. Sterk, afwasbaar en onmisbaar!
Consumentenadviesprijs: € 1,39





essence pure skin anti-spot moisturizing make-up  NIEUW
Direct effect, voor een mooie en zuivere huid! De vloeibare foundation hydrateert de  huid en camoufleert onzuiverheden. Dankzij het speciale clearderm complex krijgen pukkeltjes en mee-eters geen kans: zink en bisabolol helpen bij het herstelproces en andere ingrediënten helpen voorkomen dat er nieuwe onzuiverheden ontstaan. Verkrijgbaar in drie tinten. Dermatologisch getest. 
Consumentenadviesprijs: € 3,59




essence pure skin anti-spot compact powder  NIEUW
Wij willen een stralende, frisse en gezonde teint! De antibacteriële compact poeder matteert en camoufleert imperfecties en roodheid. Het clearderm complex bevat zink om pukkeltjes en mee-eters te bestrijden en zorgt voor een gladde en stralende huid, op elk moment van de dag. Verkrijgbaar in drie tinten. Dermatologisch getest.
Consumentenadviesprijs: € 2,99



essence pure skin anti-spot cover stick  NIEUWGerichte camouflage! De camouflagestick is je hulp in nood bij rode vlekken, mee-eters en pukkeltjes. De antibacteriële formule droogt pukkeltjes uit en voorkomt het verschijnen van nieuwe onzuiverheden. Verkrijgbaar in drie tinten. Dermatologisch getest. 
Consumentenadviesprijs: € 1,99







Hieronder zie je nog een prijsoverzicht van alle nieuwe producten.

En als laatste een overzicht van de producten die uit het assortiment gaan.
Gaan jullie het nieuwe assortiment bekijken? Ik wens jullie verder een fijne dag toe!

3 opmerkingen: