donderdag 9 augustus 2012

Essence: Herst/Winter collectie Colour update

In deze post ga ik het hebben over de nieuwe collectie voor de herfst/winter, welke producten er uit het assortiment gaan, en welke producten een verandering hebben ondervonden. Het wordt een lang bericht, dus pak lekker een kopje thee met wat lekkers.


Er zijn 2 hoofdonderwerpen, namelijk Beauty Update en Colour Update. Ik heb besloten om dit in 2 verschillende posts te beschrijven, omdat het bericht anders veel te lang wordt. Ik ga beginnen met de Colour update. 

Hieronder zie je producten die vanaf september 2012 nieuw in het assortiment zijn.

essence mono eyeshadow 
Voila, daar zijn ze: de nieuwe essence oogschaduwkleuren! Van lichte, zonnige tinten of krachtig blauw en trendy paars tot bijna zwart. Het essence kleurassortiment is gigantisch en er is een perfecte tint voor ieder die net dát beetje extra wil toevoegen aan haar oogmake-up. Verkrijgbaar in vier nieuwe kleuren en in totaal nu in 28 kleuren. Consumentenadviesprijs € 1,69




essence quattro eyeshadow
De populaire quattro eyeshadows hebben deze herfst nóg meer moois te bieden! Elk oogschaduwpalet heeft vier kleuren die perfect op elkaar zijn afgestemd met verschillende texturen die variëren van mat tot satijnglanzend voor ongelimiteerd creatieve oogmake-up. De verbeterde textuur zorgt ervoor dat de kleuren nog beter over de huid worden verdeeld – voor een langdurig mooi make-upresultaat! Verkrijgbaar in twee nieuwe combinaties  - petrol en violet – nu in totaal in zes kleurencombinaties. Consumentenadviesprijs € 2,99

essence stay all day longlasting eyeshadow              
Eenmaal aangebracht, blijft en blijft en blijft het zitten! De hoog gepigmenteerde kleuren van de stay all day long lasting eyeshadows met metallic effecten maken oogmake-up extra speciaal De crèmige textuur is veegvast en hoopt zich niet op in de plooi van het ooglid. Verkrijgbaar in drie nieuwe trendy kleuren en in totaal in zes kleuren.
Consumentenadviesprijs € 2,89

essence kajal pencil
Kleurverslaving! Vanaf september is het essence kajal pencil verkrijgbaar in de nieuwe trendkleur bruin-taupe. Voor een fantastisch kleuraccent rond de ogen. Verkrijgbaar in totaal acht kleuren. 
Consumentenadviesprijs € 0,99








essence long lasting eye pencil
Langhoudend en kleurvast: de long-lasting eye pencil is supergemakkelijk aan te brengen dankzij het innovatieve draaimechanisme. In een nieuwe tint, passend bij het nieuwe seizoen. Verkrijgbaar in totaal acht kleuren. 
Consumentenadviesprijs € 1,59







essence super fine eyeliner pen                           NIEUW                                   
De all-rounder van de eyeliners! De superfijne eyeliner pen gaat mee met de trends! Deze extreem langhoudende eyeliner heeft een bijzonder fijne vilten tip. Ideaal om een uiterst subtiele look te creëren, maar ook voor extravagante, dramatische oogmake-up. 
Consumentenadviesprijs € 2,59






essence multi action blackest black mascara           NIEUW
Het multitalent van de essence mascara‘s is donkerder dan ooit! Het innovatieve borsteltje en speciale textuur met carbonzwarte pigmenten verzekert wimpers van meer volume, meer lengte en meer krul in het diepste zwart!
Consumentenadviesprijs € 2,59






essence multi action waterproof mascara                 NIEUW
Deze mascara is een absolute musthave voor alle zwemsters  en sportsters, maar is ook zeer geschikt voor actieve citygirls! De mascara biedt fantastisch volume, superlengte en krul zonder uit te lopen, dankzij de waterproof formule.
Consumentenadviesprijs € 2,89







essence kiss care love lipbalm                                    NIEUW
Kussen en verzorgen! De milde textuur van deze lippenbalsem is vochtverzorgend en verwent de tere lippen dankzij de beste castorolie. Het hoogtepunt: deze lippenbalsems hebben een frisse, fruitige smaak en garanderen een naturel look met een subtiel tintje. Verkrijgbaar in vier mooie trendkleuren. 
Consumentenadviesprijs € 1,39





essence XXXL shine lipgloss
Trendy en tijdloos – fantastisch mooi! De prachtig glanzende lipglosses in opwindende tinten geven de lippen een geweldige, verzorgde look en een fantastische glans. Deze lipgloss voelt glossy en licht aan op de lippen en is gewoon onweerstaanbaar! Verkrijgbaar in drie nieuwe tinten en in totaal 14 kleuren. 
Consumentenadviesprijs € 1,89






essence lipstick
Fluweelzacht: feloranje en rood – dat zijn de kleuren van het nieuwe seizoen voor de lippen. De huls heeft exact de kleur van de lipstick waardoor je nooit misgrijpt! Verkrijgbaar in twee nieuwe en in totaal 16 kleuren.

Consumentenadviesprijs € 1,99







essence 2in1 make-up & powder wet & dry           NIEUW
2 in 1voor een perfecte teint! Deze multifunctionele make-uppoeder kan vochtig of droog worden aangebracht, afhankelijk van de gewenste dekking. Droog aangebracht is het een fluweelzachte, matterende poeder met medium dekking. Vochtig aangebracht transformeert de poeder in een hoogdekkende foundation. Het bijgeleverde sponsje is ideaal voor zowel droog als vochtig gebruik. Het compacte doosje heeft een handig spiegeltje. Verkrijgbaar in drie verschillende tinten.
Consumentenadviesprijs € 3,99
essence colour & go nail polish   NIEUW!

De nieuwe generatie nagellak! essence presenteert voor komende herfst het compleet vernieuwde en innovatieve colour & go nail polish assortiment.
- 44 nieuwe en trendy kleuren 
- Briljante glanseffecten voor een intense finish 
- Ultrasneldrogende formule
- Langhoudend
- Perfecte dekking



Wat is het geheim? De innovatieve formule is speciaal ontwikkeld voor essence. Intense, langhoudende kleuren en glanseffecten in combinatie met een extreem korte droogtijd zorgen voor perfecte resultaten. De nagellak bevat geen schadelijke ingrediënten als formaldehyde, tolueen en weekmakers (als ftalaten). 


Dankzij het nieuwe gepatenteerde, professionele kwastje is aanbrengen gemakkelijker en leuker dan ooit tevoren. Het vernieuwde 8ml potje met het coole essence design bevat nog meer inhoud – met een dopje in een kleur die preciest matcht met de echte nagellakkleur.

essence introduceert deze unieke nagellak in het standaard assortiment voor het herfst/winterseizoen van 2012/2013. Met een ruime selectie adembenemende kleuren – van vrolijke en heldere tinten tot klassiek rood en donkere, bijna zwarte nuances en glinsterende of metallic effecten. colour & go nail polish is verkrijgbaar in 44 kleuren.
Consumentenadviesprijs € 1,69


essence nude glam                                                      NIEUW
De nieuwe nude glam nail polishes vallen ook op door de gel-glanseffecten en de sneldrogende en langhoudende innovatieve formule. De zachte nudetinten – soms mat, soms glanzend – zijn licht transparant na het aanbrengen van een laagje nagellak en bij het tweede laagje dekkend. Eén ding is zeker: de nude look zal nooit vervelen!
Consumentenadviesprijs: € 1,69



Hier zie je een prijsoverzicht van alle nieuwe producten.

En als laatste een overzicht van de producten die uit het assortiment gaan.

Gaan jullie het nieuwe assortiment bekijken? En kom morgen terug voor het andere deel van de nieuwe producten! Zeker de moeite waard!

3 opmerkingen:

  1. Ik heb al een aantal van de lakjes :)
    Maar vind dat ze nu hier toch ook wel eens in de winkels mogen gaan komen, die lege rekken dat is geen zicht.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. £Ik ben beniewd naar de lakjes en de poeder!
    x

    BeantwoordenVerwijderen