woensdag 18 juli 2012

Truly Yours Juni review

Allereerst wil ik zeggen dat het me spijt dat deze zo laat online komt. Ik test meerdere producten tegelijkertijd en daarom kan ik niet alles meteen testen.  Bereid je maar vast voor, het wordt een lange review, hihi.



Ik had al een artikel geschreven over wat er in zat en de informatie daarvan, deze vind je hier. Ik ga niet alle informatie hier weer neerzetten, maar als je extra informatie wilt, moet je  even hier klikken.

Ik ga gewoon weer hetzelfde rijtje af, dus ik begin met de mascara.

Deze mascara heeft de naam Planter's Perfect Eyes Mascara Allungante. 


Ik vind het super dat er ook nog een kartonnen doosje omzit. Je ziet op dat kartonnen doosje al meteen hoe de verpakking van de mascara eruitziet, wat ik zelf prettig vind. De verpakking van de mascara ziet er stijlvol, toch simpel uit. 


Het kwastje ziet er goed uit en er zitten, zo ver ik kan zien, geen klonten aan. Dit is sowieso al een pluspunt.

Deze is een beetje onduidelijk, sorry daarvoor.

Hij maakt de winpers langer (mijne zijn al lang van zichzelf, maar ze werden iets langer), geeft goed de kleur af en geeft volume. Ik vind hem erg fijn. 

Deze kost fullsize €15,90.

Verder met het extraatje wat Truly Yours erin had gedaan.


Dit is een testertje parfum van Calvin Klein Sheer Beauty.
Het karton erom heen vind ik erg schattig en dat komt ook mede door de schattige roze/peachy kleur.


De parfum is gewoon doorzichtig. De geur is FANTASTISCH! Seriously, i'm in love. Deze raad ik je echt aan als je heerlijke parfum wilt. 

Deze kost fullsize €39,50 voor 30 ml.

Dan de zoutspray.


Deze heeft de naam Toni & Guy Sea Salt Texturing Spray. Het is een mooie blauwe verpakking. Hij is nog best groot voor een sample.


Het heeft een handig spuitmondje. De geur is best lekker, totaal niet storend.

Ik heb het product een paar keer geprobeerd, maar ik ben er nog niet echt achter hoe hij nou precies werkt.

Deze kost fullsize €12,95  voor 200 ml.

Ik ga verder met de lippenbalsem.


Deze heeft de naam RoC Soleil Protextion + Zonnestick lippen SPF 30. Ik vind het een mooie verpakking. Leuk kleurtje voor de zomer.


Hij heeft gewoon een neutrale kleur zoals de blauwe labello (ik neem aan dat iedereen die kent?). Dit vind ik zelf heel erg fijn. Hij doet echt zijn werk voor de zon. Ik voel en zie dat als het 30 graden of zelfs nog heter is, dat mijn lippen lekker zacht blijven en niet uitdrogen door de hete zon.

Deze kost fullsize €7,95 voor 3 gram.

Deze shampoo is als een-na-laatste aan de beurt.


Deze shampoo heeft de naam Organix Cherry Blossom Ginseng Blossom. Ik vind het een hele leuke schattige verpakking. Een leuk zacht roze kleurtje.


Deze is heel erg vloeibaar, zoals je wel ziet op de verpakking. Hij schuimt niet veel. Ik, persoonlijk, heb liever dat ie lekker veel schuimt, maar alsnog is deze shampoo fijn. Hij ruikt ook lekker naar cherry blossom (haha, logisch, zie de naam..). De geur blijft ook de hele dag in je haren zitten. Dit vind ik geen nadeel. Maar ook dat is persoonlijke smaak.

Deze kost fullsize €9,95 voor 385 ml.

En dan als laatste de conditioner.


Deze heeft de naam Organix Cherry Blossom Ginseng Conditioner. Mijn mening over de verpakking blijft hetzelfde als de shampoo. Het is een leuk zacht roze kleurtje en een schattig klein flesje.


De substantie is lekker dik, zoals de meeste conditioners zijn. Deze schuimt ook niet erg veel, wat ik persoonlijk wel fijn vindt. Ook deze ruikt weer heerlijk naar cherry blossom. Ook bij deze blijft de geur lang hangen. 

Deze kost fullsize €9,95 voor 385 ml.

Ik ben erg tevreden over deze producten. Zouden jullie ze gaan kopen? Ik ga ze in ieder geval wel kopen.

3 opmerkingen:

  1. De Toni & Guy Sea Salt Texturing Spray. Had ik vorige maand ook in mijn glossybox zitten! Echt een súper fijn product!

    Ik volg je nu al een tijdje via bloglovin, volg je me ook terug? :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die shampoo en conditioner lijken me wel fijn! Die zout beach spray zat ook in de glossybox maar bij mij werkt die helaas niet supergoed :(

    BeantwoordenVerwijderen