vrijdag 4 oktober 2013

Essie Wintercollectie 2013


Dikke bontjassen, wollen sjaals en warme handschoenen. De winter komt eraan, en tevens ook een luxueus arsenaal van prachtige must-haves voor het seizoen. Er is voor iedereen wat wils deze winter - van elegant en subtiel tot ronduit sexy. Kleur speelt weliswaar een hoofdrol, maar ook ingenieuze formules die zorgen voor een gevarieerd texturenpalet krijgen een plek onder spotlights. Van glitters die lijken op diamantstof tot gesmolten parelmoer en verbrijzelde edelstenen, elke nuance van de collectie zorgt voor een aparte ervaring die de zintuigen prikkelt.
 


V.l.n.r: Shearling darling, parka perfect, mind your mittens,
warm & toasty turtleneck, sable collar, toggle to the top


Shearling darling
Dit pluizige mahonierood met boterzachte oppervlakte heeft een diep en donker hart dat de verbeelding op hol doet slaan.

Parka perfect
Charme. Etiquette. Discretie. U bent de meester van de goede manieren met dit sereen schitterende kasjmiergrijs.

Mind your mittens
Après-ski of na het werk, deze gepolijste extra glinsterende donkere blauwgroene nuance is de ster van de skipistes en het nachtleven.

Warm & toasty turtleneck
Dit angoraroze met een vleugje blauwe regen is het toppunt van zachte verleidelijkheid, maar let op: deze mooie trui is geen watje.

Sable collar
Schatje, het is koud buiten. Creëer wat warmte met deze rijke parelende cacao/pruimkleur die een vleugje luxe toevoegt aan elke look.

Toggle to the top
Dans, straal en glans uw weg naar de top van de mode met dit sprankelende verbrijzelde granaatrood.

2 opmerkingen: