maandag 23 september 2013

Review NYC Bronzing powder, NYC Lipgloss, Miss Sporty metalflip nagellak

Laatst kreeg ik een leuk pakketje binnen van Coty met daarin 3 leuke producten. Het zijn alle drie producten met een bruin tintje wat ik erg goed bij de herfst vind passen!

NYC Liquid Lipshine #583 Toast of New York
De verpakking is simpel, maar toch erg praktisch en stylisch. Je ziet goed met welke kleur je te maken hebt en de zilveren opdruk vind ik erg mooi staan. Deze verpakking past ook heel erg handig in je handtas! Makkelijk mee te nemen dus! 
 

De sponsapplicator is zoals bij de meeste lipgloss. Het werkt erg fijn. Zodra je de dop eraf draait en de sponsapplicator eruit haalt, ruik je een zoetig geurtje. Ik vind het neigen naar een zoete perzikgeurtje. Persoonlijk, vind ik dit niet storend maar juist erg prettig.
 
De lipgloss geeft redelijk veel kleur af. Hij smeert erg prettig. In de lipgloss zitten mini shimmers. Ik vind hem erg leuk en ga hem zeker vaker gebruiken.
De prijs van de NYC Liquid Lipshine #583 Toast of New York is € 2,99.
 
Next up: NYC Big Bold Bronzing Powder #602 MetropoliTan

De verpakking is wederom vrij simpel, je ziet het kleurtje wat erin zit. Met zilveren opdruk. Ik blijf zulke simpele verpakking handig vinden.
 

Er zit een mooie opdruk op. Ik vind het een vrij donkere kleur (voor mijn lichte huid). Je ziet het niet op de foto maar er zitten heel veel shimmers in deze bronzing powder. Erg leuk! Wat ook fijn is, is dat het een grote verpakking is, waar er dus ook veel in zit. Aan de andere kant ook een beetje jammer, want dan past hij niet zo gemakkelijk in je (kleine) handtas.
Van deze ben ik vergeten een swatch te maken, sorry! Voor mijn lichte huid is hij te donker. Erg jammer. Wel oppassen met aanbrengen, want je brengt heel snel, veel te veel aan.
 
De prijs van de NYC Big Bold Bronzing Powder #602 MetropoliTan is € 3,99.
 
Last but not least: Miss Sporty MetalFlip #010

Ik vind dit echt zo'n klein schattig flesje. Het is gewoon een heel simpel flesje met op de dop een sticker de naam van het product.
 

Het kwastje is klein en niet breed. Dit kan voor sommige vervelend werken, maar ik  heb er geen problemen mee. Hij lakt erg fijn.
 

Het is een mooie moeras groene kleur. Het is een mix tussen groen en bruin, wat je ziet ligt maar net aan hoe je je nagels houdt en wat voor licht erop valt. Op de foto zie je vooral bruin tinten. Hij dekt hier al in 1 laagje.
 
De prijs van de Miss Sporty MetalFlip #010 nagellak is € 2,49

1 opmerking:

  1. Die NYC Liquid Lipshine #583 Toast of New York lijkt mij wel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen