vrijdag 20 september 2013

Review Essence #146 & #165

 Jullie konden maandag een shoplog van de Kruidvat lezen, waarin ik vertelde dat ik o.a. deze 2 lakjes had gekocht. Vandaag ga ik ze voor je reviewen. Lees je mee?

First up: Essence Colour & Go: #146 That's what I mint!
Het is een lekker mint blauw kleurtje. Hij is vrolijk en fris voor de zomer. Op een of andere manier vind ik hem ook wel bij de winter passen.

Het kwastje is niet erg lang of breed, maar heeft wel een ronding bij het uiteinde. Dit vind ik persoonlijk erg prettig werken. Verder lakt hij erg fijn.

Het lakje dekt in 2 laagjes. Hij droogt redelijk snel op. Dit is uiteraard een pluspunt! Ik hou van lakjes die wat sneller drogen, aangezien ik vaak geen geduld heb om te wachten, hihi!

De prijs van de  Essence Colour & Go: #146 That's what I mint! is €1,69.

De Essence Colour & Go Sparkle & Sand Effect: #165 Here's my number!
Dit lakje is een leuk donkergrijs lakje met glitters en sparkels. Ik vind het een erg leuk lakje. Ik nam deze mee om te testen of ik ook echt een 'zand-effect' zou krijgen.
 

Dit kwastje is hetzelfde als het mintblauwe lakje bovenaan. Niet heel breed of lang. Met een ronding aan het uiteinde. Dit kwastje lakt ook weer erg fijn.
 

Hij dekt in 2 laagjes. Op de foto zie je het niet goed, maar als je over je vingers wrijft, voel je wel echt een zand-effect. Erg leuk! Voelt erg grappig, hihi!
 
De prijs van de Essence Colour & Go Sparkle & Sand Effect: #165 Here's my number! is €1,69.
 
De lakjes zijn lekker betaalbaar, zoals we gewend zijn van Essence. Ik ben erg tevreden over de lakjes. Ik raad ze zeker aan.
 
What do you guys think?

4 opmerkingen:

  1. Hele mooie lakken, wel vreemd dat je één zo een lange nagel hebt.. denk dat het mooier is als je ze allemaal een beetje gelijk maakt. Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke lakjes! Dat mint lakje heb ik ook!
    Jouw ringvingernagel is trouwens heel eng lang, haha

    BeantwoordenVerwijderen