dinsdag 17 september 2013

Review blauwe producten 2BLicious pakket

 
 
Laatst konden jullie een artikel lezen over het 2BLicious pakketje wat ik had ontvangen. Daarin vertelde ik welke producten er in zaten en wat informatie over de producten. In dit artikel lees je een review over de 'blauwe' producten die er in zaten.

Laat ik beginnen met de Mascara XXXL Waterproof.
De verpakking is simpel, maar ik vind het toch wel wat chique door de dop. Ik vind het echt een leuke verpakking. De blauwe kleur valt lekker op.

De borstel ziet er verder ook goed uit. Hij doet goed zijn werk en er zit genoeg product op de borstel. Hij is gewoon normaal zwart. Hij heeft verder ook geen rare geurtjes. Het ruikt gewoon zoals de meeste mascara's ruiken.

Hij verdeelt zich goed over mijn wimpers en ze gaan niet aan elkaar plakken. Like! Sorry als de foto ietswat onduidelijk is. Hij is echt écht waterproof. Laatst had ik deze mascara op, en fietste ik terug naar huis vanuit school. Ik werd verrast door een grote regenbui en kwam doorweekt thuis. Maar de mascara zat nog gewoon goed op zijn plek!
Publieksprijs: € 5,95

Dipliner: Bleu Chine 06
Deze verpakking is lekker opvallend. Er staat duidelijk op wat voor product het is. De verpakking is simpel, maar toch vind ik het leuk. Ook mede dankzij de lekker opvallende blauwe kleur.

 
Het kwastje ziet er ook goed uit. Het kwastje is stevig. Het voelt een beetje als een stiftpunt. Maar dan is hier het puntje flexiber. Het kwastje vind ik erg prettig werken.

Het kwastje doet goed zijn werk. Hij laat mooie lijntjes achter. Hij is goed gepigmenteerd. De blauwe kleur is echt prachtig. De geur van het product komt me bekend voor, maar ik kan het niet goed plaatsen nu.
Publieksprijs: € 4,49

Mascara Colours Make the Difference: Grey Blue 07
De verpakking is hier ook weer simpel gehouden. Er staat duidelijk op waar je mee te maken hebt. Ik vind het leuk dat ze de verpakking dezelfde kleur hebben gegeven als de mascara zelf.

Deze borstel ziet er ook weer goed uit. Er zit duidelijk veel kleur op de borstel. Toch ben ik niet zo tevreden over dit borsteltje.

Hij laat mijn wimpers aan elkaar plakken. Misschien zie je het niet zo duidelijk op de foto, maar de borstel werkt niet fijn. Als je hem opbrengt, lijkt het alsof je een kleverig goedje op je wimpers smeert. Hij smeert het product ook te veel op je wimpers, en dat terwijl ik niet zo veel kleur zie. Deze mascara valt me toch ietswat tegen.
Publieksprijs: € 5,50

Last but not least: Eye shadow Shade: Shade Mono Bleu Azur 31
Ik vind dit echt een prachtig kleurtje. De verpakking is simpel maar stylish. Je ziet meteen welke kleur het is. Dat vind ik altijd heel erg prettig. Er zit ook een klein kwastje bij, maar zulke kwastjes gebruik ik nooit, omdat ik die niet fijn vind werken.

Ja, hij is al gebruikt. Dit komt omdat ik hem per ongeluk al geswatcht had, voordat ik deze foto maakte.

Hij ziet er goed uit! Het is een mooi azuur blauw kleurtje.

Hij heeft een goede pigmentatie. Like! Hij 'smeert' ook heel fijn over je huid heen. Hij werkt erg prettig. 2B heeft het goed gedaan met deze oogschaduw!

Wat ik dan wel weer jammer vind, dat als je met je kwastje over het product heen gaat, dat het zoveel 'kruimels' achterlaat. Dit vind ik echt zo niet tof he. Dessalniettemin, is het een uitstekend fijn product.
Productprijs: € 4,49

Ben jij klaar om jezelf om te toveren in een smurfinnetje? ;) Hihi!


3 opmerkingen:

  1. Leuke producten, beetje jammer van de laatste mascara en de oogschaduw.

    Liefs, fashialies

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke producten! Ik zou alleen niet weten wat ik met de kleuren aan moest haha!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen