maandag 2 september 2013

Park Avenue Blush Trio + Loose Powder

Goedemorgen!
 
 
Vorige week kreeg ik een pakketje binnen van 2B (daar komt nog een artikel over) en in de verpakking zaten ook 2 producten van Park Avenue. Nu hou ik er van om (voor mij en misschien ook voor vele van jullie) onbekende merken te leren kennen en te ontdekken. Ik ben dus blij verrast dat er 2 producten in zitten van een merk wat ik niet ken.


Park Avenue garandeert een uitstekend Europees make-up kwaliteit voor een budget-vriendelijke prijs. Haar Black&White beeld weerspiegelt een verfijnde en intrigerende elegantie. Niet alleen zijn luxe en stijl de twee belangrijkste doelstellingen van haar visie, ook de continue screening van de laatste trends zijn een prioriteit.
 
Park Avenue brengt de nieuwe Blush Trio uit. Drie nieuwe palletten met zachte rooskleurige tinten om helemaal bij weg te dromen. Geniet mee van de Pink Sunshine, de Orange Sunset of de Burgundy Dream.


De verpakking hebben ze heel simpel gehouden. Dit vind ik op zich niet heel erg. Je ziet welke kleuren de blush heeft en dat is toch wel het fijnste aan zo'n verpakking. De naam van het merk staat erop. Het doosje is lekker klein en past daarom ook perfect in je tas.


Ik vind de kleuren echt prachtig. Zowel apart als gemengd vind ik ze mooi. Heerlijk roosjesachtig. Hij past perfect bij mijn lichte huid. Normaal vind ik blushes toch vlug te donker voor mijn huid, maar dat heb ik bij deze niet.


 
Ik kan geen naam vinden, maar dit is Blush Trio 03. De publieksprijs is €3,95.
 
Nieuw bij Park Avenue zijn ook de Loose Powders. Beschikbaar in 'Shiny' en 'Mat'. Deze ultrafijne formule combineert de dekking van een foundation met het lichte gevoel van poeder voor een perfecte transparante afwerking. Perfect voor een natuurlijke, transparante finish.


Ook deze verpakking hebben ze simpel gehouden. Maar toch passen alle producten wel bij elkaar. Net zoals bij de blush staat ook hier het merk op. Zoals je ziet, zit er ook een hele schattige zacht schijfje (sorry, kan niet op de naam komen. Als je het weet, laat het weten in een reactie!) om het mee aan te brengen.

 

Als je het schijfje weghaalt, zie je een sticker zitten. Als je die eraf haalt, zijn de gaatjes open waar het product doorheen moet. De poeder is echt heel erg fijn en zacht. Het brengt makkelijk aan. Zoals je ziet heb ik de versie 'Shiny' en dat doet hij ook zeker. Ik vind het prachtig.Deze Loose Powder is de Shiny variant. De publieksprijs is €8,49.
 
Ik heb op de site rondgekeken en ik kan deze nieuwe producten nog niet vinden (op het moment dat ik dit schrijf). Hopelijk komen deze producten er vlug op te staan.
 
Park Avenue is exclusief te koop bij Di.
 
Op de site van Park Avenue kun je al hun producten vinden. Ze hebben producten in de categorieën Lips, Eyes, Face, Nails en er is een categorie New in stores. Op hun site kun je ook tips en how to's vinden. Zeker een kijkje waard!
 
Wat ik ook heel erg leuk vind aan dit merk, is dat ze een Foundation against Cancer hebben.
De stichting tegen kanker helpt patiënten met de verzorging van hun uiterlijk om hun kwaliteit van leven en een positief zelfbeeld te behouden. Haar project "Goede zorg, beter gevoel" stelt gratis beauty tips en zorg tijdens een behandeling tegen kanker en/of tijdens een verblijf in het ziekenhuis. Deze tips en goede zorg worden geleverd door schoonheidsspecialisten van de Foundation against Cancer.
 
Park Avenue heeft een hart voor mensen. Daarom steunt Park Avenue dit project en biedt hoogwaardige make up aan patiënten.

Al met al, ben ik erg te spreken over het merk en deze producten. Ik zou ze zeker aanraden. Bezoek hun site een keertje. Het is het kijken waard!

Wat vinden jullie? Kende je het merk al?

2 opmerkingen: