vrijdag 9 november 2012

Is jouw haar al herfstklaar?


Net zoals kleding, make-up en zelfs parfum is het haar modegevoelig. De dames (en heren) lopen elk seizoen van het jaar met een ander bijzonder kapsel over de catwalk van grote shows in Parijs, Milaan en New York. En ook voor dit najaar staan er een aantal stijlen in the picture.

Glanzend en glad

Kort of lang, dik of dun: het maakt niet uit welke eigenschappen jouw haar dit najaar heeft, zolang het maar glanst. Want glanzend haar is gezond haar! Steek het op of laat het gewoon los hangen. Ga met de stijltang in de weer zodat jouw hairdo mooi steil is. Ook belangrijk is de haarkleur: kies voor herfstkleuren zoals karamel, goud en (mmm) chocolade. Bij Bol.com vind je al deze haarkleuringen in het assortiment.


Retro en romantisch

We go back, way back in time! De retro kapsels zijn dit najaar populair. Veel volume, zacht en pluizig zijn de toverwoorden van dit seizoen. Denk aan suikerspinnen en nonchalante kapsels, in combinatie met simpele haaraccessoires. Een beetje de out-of-bed-look. Verwerk er ook nog een vlechtje in, bijvoorbeeld als haarband of rondom de knot, en je zit helemaal gebakken. Met haarlak en andere stylingproducten die je bij de Wehkamp koopt zorg je dat je kapsel de hele dag goed blijft zitten!

Kort en krachtig

Ook is er gedacht aan de meiden met kort haar. Op de catwalk zag je modellen in orientaalse kleding, met bijpassende kapsels. Denk je aan Oosters, dan denk je aan steile boblijnen en donkere haarkleuren (en af en toe een beetje rood). Het haar van de vrouwelijke modellen deed soms zelfs een beetje mannelijk aan!

Ben jij er al uit welke trend jij dit najaar gaat volgen? Maak dan snel een afspraak bij de kapper! En voorkom daarnaast dat je haar in deze gure en koude dagen niet uitdroogt. Bij The Body Shop vind je allerlei producten waarmee je jouw prachtige haardos verzorgt en voedt. 

1 opmerking: