donderdag 4 oktober 2012

Essence: Twilight saga Breaking Dawn Part 2

Team Edward en team Jacob zijn er klaar voor – het is eindelijk zover! De grote finale van de populaire Twilight Saga is binnenkort in de bioscoop te aanschouwen. Vampieren en weerwolven bundelen voor de laatste keer hun krachten om te vechten tegen het kwaad. essence presenteert precies op tijd voor de lancering van de film de officiële make-up collectie voor BREAKING DAWN – Part 2. Met mysterieuze kleuren van de dageraad, fantastische glanspigmenten maar ook donkere, dramatische effecten en bloedrode producten voor lippen en wangen: essence biedt ware vampierkracht voor alle meiden – until the break of dawn….


essence breaking dawn - loose pigments eyeshadow
Vampierogen, love it or hate it. De losse oogschaduwpigmenten zijn er in drie donkere, bijna zwarttinten en een lichtgouden tint. Ze creëren een look a la Bella Swan. Van een subtiele glans tot een krachtige metallic glinstering: het juiste effect om een echte vrouwelijke vampier te zijn is binnen handbereik! De pigmenten kun je apart gebruiken maar je kunt ze ook combineren. De ideale basis: de essence colour arts oogschaduwbasis van de standaard essence collectie. 
Verkrijgbaar in: #01 Jacob's protection, #02 Alice had a vision - again, #03 A piece of forever, #04 Edward's love.
Consumentenadviesprijs: € 2,59


essence breaking dawn - liquid glitter eyeliner
Hét hoogtepunt voor je vampierenlook! De liquid glitter eyeliner heeft twee mystieke en magische kleuren die je meenemen naar de donkerste nacht met de coole, fijne glitterpigmenten. Het dunne kwastje zorgt voor het bijzonder nauwkeurig aanbrengen van de eyeliner. 
Verkrijgbaar in: #01 alice had a vision – again en #02 jacob’s protection. Consumentenadviesprijs €2,39.

essence breaking dawn – lipstick
Een nachtelijke rendez-vous! Deze lipstick bevat fijne gouden glittertjes die ervoor zorgen dat zelfs vampieren knikkende knieën krijgen. Door de zijdezachte textuur en verwennende formule worden lippen superzacht, wachtend om gekust te worden door Edward… Verkrijgbaar in: #01 a piece of forever.
Consumentenadviesprijs €2,59.

essence breaking dawn – lipgloss
Lippen als Alice en Rosalie! De lipgloss verleidt je met dramatisch rood en intens lila die een glanzende finish geven. De metallic effecten garanderen een ware Cullen style in het gevecht tegen de Volturi.
Verkrijgbaar in: #01 alice had a vision – again en #02 renesmee red. Consumentenadviesprijs  €1,99.

essence breaking dawn – shimmer powder
De absolute must-have voor alle Twilight meiden! De delicate shimmer powder geeft je gezicht en lichaam een speciale gloed en laat je teint er prachtig uitzien – voor ultieme vampierverleiding. 
Verkrijgbaar in: #01 bella‘s secret.
Consumentenadviesprijs €2,99.


essence breaking dawn – blush
Elegant bleek? Durf te blozen! – en niet alleen wanneer een never-ending story in de bioscoop wordt bezegeld met een kus. Deze blush geeft wangen zachte en subtiel rode glinsterende accenten. De fluweelachtige textuur is gemakkelijk aan te brengen en geeft de bleke vampierlook een prachtige, eleganten finish … 
Verkrijgbaar in: #01 renesmee red.
Consumentenadviesprijs €2,89.


essence breaking dawn – nail polish
De vier intense nagellakkleuren in deze collectie houden superlang - until the break of dawn… en zelfs langer! Mystiek nachtblauw, verleidelijk zwart, donker en dramatisch paars en glanzend goud garanderen opvallende nagels op elk Twilight Saga feestje! 
Verkrijgbaar in: #01 jacob’s protection, #02 alice had a vision – again, #03 a piece of forever en #04 edward’s love.
Consumentenadviesprijs €1,99.

Deze speciale trend edition essence make-up collectie voor THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – PART 2 is in Nederland verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister
in de maand november 2012 en bij Kruidvat in België. 2 opmerkingen: