donderdag 20 september 2012

Trind Caring Colors Najaar

Trind heeft Limited Edition Caring Color najaarscollectie diverse kleurtrends laten terugkomen uit het kleurenpalet van de herfst/winter collectie 2012. Met de vier nieuwe Trind Limited Edition najaarskleuren ‘golden bronze’, ‘champagne silver’, ‘petrol blue’ en ‘vintage pink’ sluit zij aan bij de tinten van de glim en glans trend, de populariteit van ‘blauw’ en kleurinvloeden uit de natuur.

CC 150 golden bronze - CC 151  champagne silver -  CC 152 petrol blue - CC 153  vintage pink

Wat is er zo bijzonder aan Trind Caring Colors?
Trind Caring Colors zijn speciaal ontwikkeld om mooie nagels mooi en in optimale conditie te houden. De Trind Caring Color formule is een uitgebalanceerde mix van ingrediĆ«nten die de nagels verzorgen terwijl de lak een prachtige kleur geeft. De kwalitatief hoogwaardige kleurlakken zijn gemakkelijk aan te brengen en blijven lang mooi!

De Trind Limited Edition Caring Colors najaar verschijnen naast de huidige 24 reguliere Caring Colors en zijn vanaf half september te koop. De consumentenverkoopprijs is € 9,95 voor 9 ml.

De producten van Trind zijn verkrijgbaar bij de meeste winkels van de grote ketens: Douglas, DA, D.I.O. Drogisterij en ETOS. Voor de dichtstbijzijnde verkooppunten, zie www.trind.com.

Wat vind je van de kleuren?

2 opmerkingen: