maandag 10 september 2012

Bornprettystore: Rhinestone + Fimo + Eiffeltoren ketting

Ik heb weer een leuk pakketje mogen ontvangen van de webshop Bornprettystore. Deze 3 spulletjes wilde ik wel eens "uitproberen" en daarover ga ik nu een review schrijven.

Laat ik starten met de ketting.

Het is een lange zwarte draad met daaraan een Eiffeltoren en een klein kroontje wat er naast hangt. Deze is verkrijgbaar in het goud en in het silver. Persoonlijk vind ik dit mooier in het zilver, dus vandaar dat ik de zilveren heb besteld. 
Zoals je ziet valt hij best laag. Bij mij hangt hij iets boven het midden van mijn buik. Ik vind het niet irritant dat hij zo laag hangt. Maar ik kan begrijpen dat dat voor sommigen wel irriterend is. 
Deze ketting kost $2,64 /€ 2,06 en kun je hier vinden.

Verder met de Fimo Slices.
Er zitten verschillende kleuren vlinders, verschillende bloemen, smiley's, beertjes, rondjes, appels en hartjes tussen. Ik vind ze erg leuk.
Deze nailart heb ik lekker simpel gehouden. Ik kreeg er ook nagellijm bij, maar die vind ik niet erg fijn werken. Er komt in één keer teveel uit. Daarbij zat je hele nagel + onder je nagel onder de lijm. Verder moet je uitkijken dat je het natte lijm niet aanraakt met beide vingers, want dan zitten je vingers aan elkaar vast, haha. 
Dit fimo schijfje kost $1,79 / € 1,40 en kun je hier vinden.

En dan als laatste de rhinestones.
Er zitten 12 kleurtjes in deze schijf. Sommige kleuren vind ik mooier dan de andere, maar ze zijn toch wel allemaal erg tof. Het zijn wel kleine friemel-dingen dus ik moet nog veel oefenen met deze dingen, hihi.

Zoals je ziet heb ik mijn duim, wijsvinger, middelvinger en pink een roze kleurtje gegeven. Mijn ringvinger heb ik wit gelakt met daarop 1 zilveren rhinestone. Ik wilde eigenlijk meer rhinestones op die vinger doen, want ik was iets van plan. Maar toen ik merkte hoe lastig het is om die kleine rhinestones fatsoenlijk en goed op je vinger te doen, besloot ik om het bij 1 rhinestone te houden. Ik moet nog veel oefenen hiermee. Het staat namelijk wel erg leuk.
Deze rhinestone schijf kost $ 3,84 / € 3,00 en kun je hier vinden.

Als je iets koopt op Bornprettystore gebruik dan deze code voor 5% korting: JOYW21

5 opmerkingen: