dinsdag 18 september 2012

Bornprettystore Fimo + angel wings ring + nail art stamping template

Jaja, ik heb weer een pakketje ontvangen van Bornprettystore. Er zijn weer 3 mooie dingen door de postbode gebracht en ik ga ze hier laten zien aan jullie!

Je ziet een draaischijf met fimo slices, een angel wings ring en een template voor stamping nailart.

Ik begin met de fimo slices.
Zoals je ziet, zitten er een paar tussen die er ook al in het vorige draaischijfje zat. (Zie hier)
Maar dat maakt verder niet uit. Er zitten hele leuke dingen tussen. Zoals je ziet is het dit keer alleen maar bloemen in verschillende kleuren en vormen.

Eerst heb ik een base coat aangebracht. Daarna heb ik 2 laagjes zwarte nagellak aangebracht.  Daarover een laagje topcoat. Toen de top coat nog nat was, heb ik de bloemen toegevoegd. Ze plakken, zeg maar, door de topcoat vast aan de nagel. Ik heb wel een flesje nagellijm, maar die werkt niet fijn, dus ik gebruik gewoon topcoat. Ze bleven goed zitten.  Ik heb het ook dit keer weer simpel gehouden, maar ik wilde toch wat meer dan 1 fimo slice.

Dit draaischijfje kun je hier vinden en kost $ 1,79 / € 1,37.

Laten we verder gaan met de ring.

Ten eerste: toen ik deze ring zag op de site, moest ik hem hebben. Ik vind hem leuk en vooral schattig. Er zitten rhinestones bovenop wat een leuk detail is. Hij is verder best groot. Ik heb helaas geen aan-foto kunnen maken. De grootte is ongeveer 5 cm x 3,5 cm. Verder heeft hij ook een heel handig verstelbaar ringetje. Je kunt hem dus handig verstellen als hij te strak/te los zit.
Deze ring kun je hier vinden en kost $ 2,20 / € 1,68

Als laatste de nail art stamping template.
Er zitten 42 verschillende patronen op deze template. Verder zit er standaard een blauw beschermingslaagje op. Als je de template voor het eerst wilt gebruiken, moet je het blauwe bescherminglaagje verwijderen en weggooien.

Even een up-close. Zoals je ziet heb je sierlijke vormen, maar ook strakke vormen. Er zit van alles op en je hebt dus veel variatie.

Ook hier ben ik begonnen met een base coat en 2 laagjes zwarte nagellak. Toen heb ik rode nagellak gepakt en op de template gesmeerd, op de plek van het patroon. Toen heb ik met de stamper het op iedere nagel toegepast. Verder heb ik er een topcoat over heen gelakt. Ik ben best blij met het resultaat. Dit is de 2de of 3de keer dat ik de stamper gebruik, en het gaat steeds makkelijker en beter. 

Deze template kun je hier vinden en kost $ 8,53 / € 6,51.

Ik ben, wederom, erg tevreden over de producten van Bornprettystore.

Als je iets besteld op de site, gebruik dan deze code voor 5% korting: JOYW21

Fijne dag verder!

5 opmerkingen: