vrijdag 3 augustus 2012

Andrélon Zomerblond

Lieve blondines, opgelet. Hier speciaal een review voor ons leuke blonde haar! Hihi.

Sorry, ik weet het. Je ziet hier de oude verpakking van de shampoo.
De verpakking is iets veranderd. De verpakking van de conditioner kun je vergelijken
met de nieuwe verpakking van de shampoo.

First up: de shampoo.


Het is een leuke simpele verpakking. Wat ik leuk vind, is dat de kleur ook een 'blond' tint heeft. Verder staat er duidelijk op wat het is.



Dit staat er op de achterkant. Het is speciaal ontwikkeld voor mensen met blond haar, like me. Er zit kamille in, wat meerdere werkingen heeft in de shampoo. En voor een optimaal resultaat kun je de Zomerblond conditioner erbij gebruiken.




De shampoo ziet er zo uit. Er zit een shimmer in, wat ik persoonlijk niet storend vind. Hij schuimt goed en werkt ook goed. Het ruikt tevens erg lekker.

De shampoo kost rond de € 2,45.

De conditioner.



Dit is de vernieuwde verpakking van Andrélon Zomerblond. Ik vind deze verpakking leuker dan de oude verpakking (zie shampoo). Verder heeft het nog de gewone 'blonde' kleur en je ziet goed wat het is.
 


Hier eigenlijk hetzelfde verhaal. Het is dus speciaal ontwikkeld voor mensen met blond haar. Er zit kamille in, wat meerdere werkingen heeft in de conditioner. En voor een optimaal resultaat kun je de Zomerblond shampoo erbij gebruiken. Je moet het even inmasseren, en een paar minuten lang laten inwerken.


De conditioner is gewoon wit en ruikt ook lekker. Ook deze schuimt goed. Het is niet te dik, maar ook niet te dun.

Deze conditioner kost rond de € 2,54.

Ik ben erg tevreden over deze 2. Het lijkt alsof mijn haar blonder wordt, wat ik niet erg vindt. Ook komen er steeds meer highlights in door de zon (als ie schijnt, haha).

Bedankt voor het lezen!

5 opmerkingen:

  1. Grappig van die kleine glitters! Ik heb zelf donker bruin haar! dus dat wordt hem helaas niet :(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het werkt ook op bruin geverft haar ik heb het gebruikt en het werdt wat lichter dus goed spul

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het zal blond haar meer oplichten. Conditioner maakt het haar beter doorkambaar zonder klitten en dat die dan ook nog in de versie van zomerblond verkrijgbaar is met ingredienten als kamille er in.

    BeantwoordenVerwijderen