zaterdag 30 juni 2012

Review: 2B Summer Collection 2012

Ik weet het. Donderdag heb ik een blogpost gemaakt over wat er allemaal in deze 2b box zat, maar ik was al begonnen met testen, dus vandaar dat deze review er vlug achteraan komt.

Ik heb de informatie van de producten bij de vorige blogpost neergezet, dus wil je meer informatie over deze producten dan dat ik hier neerzet, zou ik even hier kijken.

Ik ga gewoon weer hetzelfde rijtje af, dus ik begin weer met de oogschaduw.


Deze oogschaduw heeft de naam 2B Trio #04.
De verpakking is simpel maar toch ook leuk. Hij past handig in je tas.


Het zijn duidelijke kleuren en hele mooie kleuren. Het design vind ik ook leuk. Dit is niet zo'n saai rechthoekig vakje.


Hij is goed gepigmenteerd en geeft de kleur goed en duidelijk af. Ik ben erg tevreden over dit oogschaduwpalletje.
De prijs van de oogschaduw is €4,95.
Dan de mascara.

Deze mascara heeft de naam 2B Mascara Colours Make the Difference #E12 Mega Azure.
Het is een mooie simpele verpakking waarbij je meteen de kleur van de mascara ziet. Handig toch?


Je ziet duidelijk de kleur op de borstel. Er zitten hele kleine klontertjes, maar dit is verder niet storend want je ziet ze niet als je de mascara op je wimpers smeert.


Je moet wel een paar keer smeren voordat je wimpers echt blauw zijn. Het smeert wel heel erg fijn, en de kleur is lekker opvallend. Ook hier ben ik tevreden over, maar ik zal niet zo gauw blauwe mascara gebruiken.

De prijs van de mascara is €4,95.

Verder met de eyeliners.

Deze eyeliners hebben de naam 2B Eyeliner waterproof Colours Make The Difference #01 Yellow Ochre (bovenste) en #02 Orange (onderste).
Ook deze verpakkingen zijn simpel maar toch handig omdat je aan de onderkant ziet welke kleur de eyeliner heeft.


Het zijn, zoals je ziet, iets bredere punten dan normaal. Zelf vind ik deze dikkere punten ook wel fijn. 


Ook deze eyeliners zijn weer goed gepigmenteerd. Ze geven ook genoeg kleur af. Bij de gele heb ik 1 lijn getrokken, bij de oranje heb ik 2 lijntjes naast elkaar. Je ziet dus bij de gele dat de punt van de eyeliner dikker is dan de normale eyeliners.

De prijs van de eyeliner is €3,50.

Verder met de nagellakjes.


De namen van de nagellakjes zijn (v.l.n.r.):
2B Mega Colours #25
2B Mega Colours Mat #91
2B Mega Colours Crack #96

De gele nagellak is er eentje uit de zomercollectie 2012.


Hij lakt erg fijn en je moet het wel in 2 laagjes aanbrengen. Hij dekt wel in 1 laagje, maar niet helemaal perfect. Daarom vind ik het fijner om 2 laagjes aan te brengen.

De prijs van deze nagellak is €3,25.

De oranje nagellak is er eentje uit de matte collectie.


Deze lakt ook erg fijn, en droogt inderdaad mat op. Sommige matte nagellakjes van andere merken drogen niet helemaal mat op, maar deze wel. Ook deze dekt in 1 laagje, maar ook hier vind ik het fijner om het in 2 laagjes te doen.

De prijs van deze nagellak is €3,25.

De zwarte is er eentje uit de crack collectie.


Deze moet je in 1 keer op je nagels doen omdat hij vrijwel meteen 'crackt'. Hij droogt ook heel erg snel. Op de foto heb ik een heel dun laagje aangebracht wat een heel ander effect geeft dan als je een dikke laag erop doet.  Ook over de crack nagellak ben ik erg tevreden.

De prijs van deze nagellak is €3,25.

En dan als laatste de nailstencil.


Ik heb dit op 1 nagel getest, maar het resultaat was niet zoals het moet zijn. Dit is ook de eerste keer dat ik nailstencils zoals deze gebruik, dus ik moet nog uitvogelen hoe het werkt. Vandaar dat ik van dit ook geen resultaatfoto heb. 

De prijs van deze nailstencil is €2,49.

Ik ben dik tevreden over deze producten en ik raad ze ook echt aan. Ik vind 2B een heel erg fijn en fantastisch merk. Het is ook nog lekker budget dus de prijzen liggen niet hoog, wat mijn portemonnee ook heel fijn vind, hihi.

Fijne dag verder!

(Ja, ik weet het. Bij deze post zijn alle zinnen wit gemarkeerd, maar ik weet niet hoe ik dat weg kan krijgen, dus hierbij: sorry.)

5 opmerkingen: