maandag 9 april 2012

Review: Maxfactor producten

Goedenmiddag!
Ik heb een tijdje terug 4 producten toegestuurd gekregen van MaxFactor. Ik heb ze een tijd lang getest en hier is de review ervan.

Ok, deze foto ziet er heel erg onscherp uit, terwijl hij in mijn bestanden gewoon scherp is. Sorry daarvoor.
Ik ga beginnen met de mascara.
Deze mascara van MaxFactor heeft de naam: False Lash Effect Fusion Volume & Length #Black. Het is een hele mooie simpele paarse verpakking. Hij zit er op de foto nogal blauwig uit, maar als je in de winkel gaat kijken, zie je dat hij een hele mooie paarse verpakking heeft.

Het kwastje is een heel fijn kwastje. Hij heeft ook een dikke dop waardoor hij makkelijk in je hand past. Hij smeert heel fijn en laat heel weinig tot geen klontjes achter. Dat is ook fijn.

Hij is helaas niet helemaal waterproof. Maar dat terzijde is het een hele fijne mascara. Ik zou hem zeker aanraden als je een fijne mascara zoekt. 
Deze mascara is rond de €17,99.

Ik ga verder met het oogpotlood.
Deze is ook weer lekker onduidelijk. Sorry!
Dit oogpotlood heet: MaxFactor Liquid Effect Pencil #Lilac Flame. Je hebt hem ook nog in andere kleurtjes, maar ik heb alleen deze. De verpakking is hier lekker simpel.
Het is een fijn potlood dat goed smeert. Het heeft een dikkere punt, wat ik persoonlijk fijner vind.
Aan de achterkant zit een zachte plastic smudger. Hij werkt erg fijn.
Hier zie je dat hij goed gepigmenteerd is. Bovenaan zie je een enkele streep. Onderaan heb ik een paar lijntjes naast elkaar getrokken. 

Ik vind het een erg fijne oogpotlood. Deze is rond de €10,99 per stuk. 

Verder met de creamy blush.
Deze blush heet: MaxFactor Miracle Touch Creamy Blush #07 Soft Candy. Het is een handige, simpele verpakking. Deze kun je zo in je tas doen en meenemen. 
Hij smeert heel fijn. Het is een mooie rode kleur. Helaas is de kleur voor mij veel te 'opvallend' aangezien ik een hele lichte huid heb. Maar voor mensen die wat meer kleur hebben dan ik, is hij erg fijn.
Hij is goed gepigmenteerd. Hij smeert lekker uit. Je hebt maar een beetje nodig.
Deze blush is ook weer rond de €10,99 per stuk.

En als laatste de lipgloss.

Deze lipgloss heet: MaxFactor MAX Effect Lip gloss #10 Orange Smack.
De verpakking is hier ook weer heerlijk simpel en past ook zo in je tas. 
Hij heeft een handig 'toetje'. Als je voorzichtig knijpt (niet te hard anders komt er veel te veel uit), komt er een beetje lipgloss uit en kun je het op je lippen smeren. 
Hij is goed gepigmenteerd en bevat heel veel glittertjes. Het is een mooie oranje kleur met gouden glittertjes. 
Je zou verwachten dat ie heel oranje uitpakt, maar dat valt best mee zoals je ziet. Je ziet heel duidelijk de glitters op je lippen en een lichte oranje gloed, die niet storend is. 
Deze lip gloss kost ongeveer €9,99 per stuk.

4 opmerkingen: