maandag 2 april 2012

NEW CHIC FOREVER 10TH ANNIVERSARY

De meest populaire lipstick van PUPA Milano is jarig! Al 10 jaar lang is deze lipstick aanwezig op de lijst van best verkochte producten en om dit jubileum te vieren ontwikkelde PUPA Milano een limited edition van deze lipstick in 10 spectaculaire kleuren.

Zoals je hierboven al kon lezen, bestaat deze lipstick al 10 jaar, en is nog stééds een van de best verkochte producten. Ik vind het echt super dat een lipstick, of wat dan ook dit kan bereiken. Dan moet het product toch wel haast (bijna) perfect zijn? Als het al 10 jaar lang bestaat, en jarenlang op de lijst staat van best verkochte producten?

De verpakking van de  NEW CHIC FOREVER is duidelijk herkenbaar. Het is heel erg goed bedacht, en handig gemaakt door het handige spiegeltje. Zo hoef je geen extra spiegeltje in je tas te doen. Het is extreem zacht en licht en makkelijk aan te brengen.

De lipstick blijft goed zitten door een intelligente mix van pure plantaardige wassen. De lipstick voelt comfortabel en zacht aan. 

Het resultaat zijn mooie, zachte lippen met een leuk kleurtje. Het is absoluut long lasting en perfect na slechts 1 keer aanbrengen!

De kleuren:
Black baccara
Ballerina
Pretty in pink
Tea rose
Pink promise

Rosy brown
Pink baby love
Sunset
celebrations
Dark red
Cherry 'n cream


De adviesverkoopprijs is €18,50 en het is Limited Edition.  
Als het goed is, zijn ze vanaf nu te koop. Zo niet, dan moet je eventjes wachten.

Op pupa kun je de verkoopadressen vinden!

2 opmerkingen: