zaterdag 21 januari 2012

Catrice brengt een nieuwe lijn uit!

Catrice brengt in maart en april 2012 een nieuwe lijn uit. Genaamd: Limited Edition “feMALE”.

De mannelijke dandy-look versus vrouwelijke elegantie richt zich op dit sterke en spannende contrast. De kleuren vormen een perfect contrast van vrouwelijkheid en mannelijkheid. Drie zachte, vrouwelijke nude- en abrikoostinten worden gecombineerd met cool, mannelijk zilver, blauw en grijs. Casual boy-style gecombineerd met vrouwelijke elegantie.


Ze brengen 13 verschillende producten uit. Hieronder ga ik ze beschrijven.

feMALE by Catrice - Eye Aquarelle Duo Chalks
Een absolute innovatie: feMALE Eye Aquarelle Duo Chalks.
Het heeft een langhoudende dekking, dus het blijft de hele dag zitten. Eye Aquarelle Duo Chalks bestaan uit een fascinerende kleurencombinatie van twee blokjes die aangebracht worden met feMALE Eye Aquarelle Applicators. Cool blauw met helder zilver, donker antracietgrijs met elegant mauve, glanzend abrikoos met subtiel nude. Verkrijgbaar in C01 Love Me Gender, C02 Tomboy en C03 Boys Are Back.


C01 Love Me Gender

C02 Tomboy

C03 Boys Are back
Consumentenadviesprijs: € 2,99

feMALE by Catrice – Eye Aquarelle Applicators
Een handige applicator is een must voor iedere handtas: de Eye Aquarelle Applicators passen bij de drie nieuwe Eye Aquarelle Duo Chalks. De set is praktisch, stijlvol en ideaal voor onderweg. Niets staat een elegante casual look in de weg.
Consumentenadviesprijs: € 1,99

feMALE by Catrice – Dip Powder Pen-Eyeshadow & Liner
De feMALE Dip Powder Pen is een eyeliner en oogschaduw tegelijk! Het geeft ogen een intense helderheid en krachtige expressie dankzij de poederachtige, zachte textuur. Het dopje bevat geperst poeder dat direct op de applicator terecht komt. De ronde sponsapplicator maakt het mogelijk om een smokey randje rond de ogen te creëren of de poeder royaal als oogschaduw aan te brengen. Een krachtig resultaat in slechts één eenvoudige stap – de droom van elke vrouw! Verkrijgbaar in C01 So Suit!

C01 So Suit!
Consumentenadviesprijs: € 3,49

feMALE by Catrice – Mascara Topcoat
Voor speciale momenten - feMALE Mascara Topcoat wordt over de mascara aangebracht om wimpers van glitter en glans te voorzien. De zilverkleurige geltextuur geeft wimpers een mooie dekking zonder een plakkerig gevoel achter te laten. Prachtig vrouwelijk en easy-going mannelijk. Verkrijgbaar in C01 FEMIman.
C01 FEMIman
Consumentenadviesprijs: € 3,29

feMALE by Catrice – Lip Balm Tubes
feMALE Lip Balm Tubes zorgen voor sensuele en onweerstaanbare lippen. De moderne metalen tubes doen denken aan verftubes. Het verenigt mannelijke, coole functionaliteit met een warme, vrouwelijke uitstraling dankzij de warme lipbalmkleuren abrikoos en nude. Een verrassende must-have voor elke vrouw! Verkrijgbaar in C01 A Woman's World en C02 Nude.
C01 A Woman's World
C02 Nude
Consumentenadviesprijs: € 3,49

feMALE by Catrice – Cream to Powder Blush
Een perfect contrasterende combinatie van romig en mat: feMALE Cream to Powder Blush. De blush kan dankzij de romige textuur probleemloos worden aangebracht met de vingers. De textuur wordt eenvoudig verspreid, voelt zijdezacht aan en geeft een poederachtig effect op de wangen. Voor een fris, natuurlijk accent.  Verkrijgbaar in C01 A Woman's World.
C01 A Woman's World
Consumentenadviesprijs: € 3,49

feMALE by CATRICE – Soft Touch Ultimate Nail Lacquer
Ultiem langhoudend, ultieme dekking en ultieme kleur met een nieuw soft touch gevoel - Soft Touch Ultimate Nail Lacquer by CATRICE. Dankzij de innovatieve techniek voelen de nagels zacht aan. De nagellakkleuren in deze Limited Edition variëren van vrouwelijk, warm abrikoos en nude tot mannelijk blauw en zilvergrijs. Deze rijke kleuren zorgen voor geweldige contrasten en geven je make-up stijl een spectaculair resultaat. Het nieuwe, extra brede kwastje zorgt voor een nog professionelere applicatie met slechts één streek. Verkrijgbaar in C01 A Woman's World, C02 Nude, C03 Who Are Blue? en C04 So Suit!
C01 A Woman's World
C02 Nude
C03 Who Are Blue?
C04 So Suit!
Consumentenadviesprijs: € 2,49

“feMALE” by CATRICE is vanaf half maart t/m april 2012 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.
Ikzelf vind de nagellak heel tof! Ik ga zeker kijken in de winkel als hij er is!

Welk product vind jij leuk? En ben je van plan die te gaan kopen?


3 opmerkingen: