vrijdag 7 oktober 2011

Review: BornPrettyStore Stamping nail art set

Vorige week kreeg ik een pakketje binnen van www.bornprettystore.com.
Daarin zat een Nail art Stamping setje. 
Op de site van bornprettystore kun je hier de stamper met de scraper vinden. En hier kun je het metalen plaatje vinden.

Je lakt de ondergond een kleur die je wilt. Dan haal je eerst het blauwe stickertje van het metalen plaatje eraf. Je doet een andere kleur nagellak op het diertje wat je wilt, dan 'scraap' je het overige nagellak eraf met de scraper. Dan druk je het stampertje op het diertje met de nagellak. Vervolgens moet je het op je nagel doen. 

De scraper en het 'sponsje' werken heel fijn en zijn makkelijk schoon te maken. Je kunt ze makkelijk vasthouden.Het metalen plaatje is duidelijk en ook makkelijk schoon te maken. Het plaatje blijft ook goed op de tafel liggen, en schuift ook helemaal niet weg.
Op het metalen plaatje zat een blauw stickertje om te zorgen dat het niet beschadigde. Dat was heel fijn.

Als je je nagellak op het metalen plaatje doet, en het overtollige nagellak weg hebt gehaald met het scrapertje, moet je een beetje opschieten met het 'sponsje' erop te doen en dan op je nagel te doen. Het droogt namelijk heel snel op het metalen plaatje omdat je zo weinig nodig hebt. 


De eerste keer lukte het nog niet zo goed, maar na een paar keer lukte het al. Het werkt echt heel fijn.

Ik zou het je echt aanraden als je van plan was dit te kopen. Op www.bornprettystore.com zijn de prijzen ook niet duur. Ze hebben daar echt hele fijne producten!

 Fijn weekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten